[dutch article]
Wil jij naar de kunstacademie of een creatieve vervolgopleiding, maar heb je nog geen portfolio? De Kunsthal biedt de hele zomer begeleiding en training door gerenommeerde kunstenaars in de All you can Art Summerschool. Schrijf je in voor de toelating op zaterdag 16 april en wie weet breng jij samen met andere artistieke jongeren de zomervakantie door tussen de kunst!

SCHRIJF JE IN VOOR DE ALL YOU CAN ART SUMMERSCHOOL

Het 10-jarig bestaan van Instituto Buena Bista (IBB), een vooropleidingsinstituut en plek voor hedendaagse kunst op Curaçao, wordt in de Kunsthal Rotterdam gevierd met een zomertentoonstelling én atelier voor talentvolle jongeren.

De tentoonstelling presenteert bestaand werk en werk in ontwikkeling van de ‘founding fathers’ van IBB, David Bade en Tirzo Martha, en van andere internationale kunstenaars uit de collectie van IBB. In het atelier, dat onderdeel uitmaakt van de tentoonstelling, krijgen dertig talentvolle jongeren twee maanden lang onderwijs en begeleiding door kunstenaars volgens het aloude leermodel van meester-gezel. Het publiek is continu getuige van de activiteiten en kan ook aan bepaalde onderdelen deelnemen.
MEER INFO
INSCHRIJFFORMULIER

video uitnodiging: https://www.youtube.com/watch?v=8BuHceBCWeo

video uitnodiging: https://youtu.be/8BuHceBCWeo

DE TOELATING 16 APRIL 2016
Motivatie: Vul het formulier in incl. motivatie van maximaal 200 woorden. Nadat we je motivatie hebben ontvangen krijg je een bevestiging. Je kunt nu aan de slag met de opdracht en het samenstellen van je portfolio.
Portfolio: minimaal 5 foto’s of meegebrachte werken. Dit kan een tekening of schilderij zijn, maar mag ook een outfit, zelfgemaakt muziekstuk of iets anders zijn waar je trots op bent en waarmee je laat zien wat je kan.
Opdracht: maak een driedimensionaal zelfportret (in de breedste zin van het woord). Dit hoeft niet perse een kleiwerk van jezelf te zijn, maar mag een interpretatie zijn van wie je bent in verschillende materialen.

VOORWAARDEN
Je bent tussen de 14 en 24 jaar oud
Je wilt de zomervakantie doorbrengen in de Kunsthal (12 juli t/m 21 augustus. Iedere week van dinsdag t/m vrijdag)
Let op: onderdeel van het programma is deelname aan het zomercarnaval. Dit vindt op zaterdag 30 juli plaats.
De toelating is gratis.

VRAGEN?
Voor vragen over de toelating, het Summerschool programma, de voorwaarden of andere zaken neem contact op met de Kunsthal via allyoucanart@kunsthal.nl of bel Natalya Boender 010-4400309